20 mrt

Landelijke Stichting Repair Cafe bestaat 5 jaar!

Het is feest! Stichting Repair Café bestaat 5 jaar en dat vieren we met de publicatie van Weggooien? Mooi niet!, het jubileumboek van Martine Postma.

Weggooien? Mooi niet! gaat over het succes van het Repair Café. In het boek lees je over het ontstaan, en over de razendsnelle verspreiding in binnen- en buitenland. Vrijwilligers en bezoekers leggen uit waarom ze komen. Je steekt wat op van de reparaties die worden beschreven. Maar boven alles leer je de Repair Café-mentaliteit kennen.

Martine Postma schreef het boek om het vijfjarig bestaan van de stichting te vieren. Aanvankelijk wilde Stichting Repair Café achttien lokale Repair Cafés in Nederland helpen opstarten. Het liep een beetje anders: intussen zijn er Repair Cafés op meer dan 700 plaatsen verspreid over 17 landen!

Nog meer nieuws
Bij het Repair Café kunnen de vrijwillige reparateurs elektrische apparaten vaak repareren, maar soms lukt het niet. Omdat de stichting niet wil dat de apparaten bij het grofvuil belanden, zijn we een samenwerking aangegaan met Wecycle.

Steun ons werk
Door het boek te bestellen en te lezen, leer je niet alleen de positieve Repair Café-mentaliteit kennen, je steunt ook het werk van Stichting Repair Café.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren, word dan vrijwilliger of donateur! En volg ons op Facebook en Twitter.