6 apr

Repair Café Oss in april in teken van buitenleven

Het voorjaar is nu echt begonnen; we willen weer naar buiten, lekker in eigen tuin of op de fiets de natuur in. En ook het camping- en festivalseizoen is weer begonnen. Blijkt nu ineens dat je fiets niet meer lekker trapt? Is je parasol kapot of je tuingereedschap niet meer scherp? Wat doe je dan? Weggooien? Mooi niet! Laat het repareren!
Repair Café Oss organiseert in april twee keer een Repair Café dat in het teken staat van het buitenleven. Op vrijdag 13 april 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur in Wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2, Oss en op woensdag 25 april van 9.00 uur tot 11.30 uur in wijkcentrum De Bonte Hoef, de Vlasakkers 9, Oss.

Het Repair Café is er om kapotte spullen te laten repareren. Dit draagt bij aan een duurzamere samenleving en het is nog gezellig ook!
Een bezoekje aan het Repair Café is gratis en voor de reparaties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. In principe zijn er geen onderdelen op voorraad, deze moeten door de bezoeker zelf gehaald of meegebracht worden.
Deskundigen in allerlei disciplines repareren vrijwillig o.a. kleding, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed. Ook voor bot (tuin)gereedschap is er een messen-/scharenslijper aanwezig.

Alles wat het niet meer (goed) doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie!